З НОВИМ РОКОМ

Шановні педагоги та працівники школи!

Шановні учні та їх батьки!

Щиро вітаю вас зі світлими святами Нового року та Різдва Христового!

Новорічні свята – це час радісних і дивовижних змін, коли прийнято підбивати підсумки, оцінювати здійснені справи, намічати плани на майбутнє.

2021 рік залишив помітний відбиток у житті всіх людей. Рік, що минає, був нелегким – як для всієї країни, так і для кожного її громадянина зокрема. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що цей рік був роком, насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Всім негараздам, які нам траплялися, переважали наші успіхи і досягнення.

В цьому році випускники нашого закладу мали змогу вступити до вищих закладів освіти, а хто вирішив іти працювати. В літній період учні нашого закладу мали можливість відпочити та оздоровитись на півдні та заході нашої країни.

З вересня місяця Ходосівська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів була реорганізована в Опорний заклад освіти “Ходосівський заклад загальної середньої освіти”. В цьому році була проведена кропітка робота по підготовці закладу до нового навчального року: проведені косметичні ремонти приміщень закладу, отримані 44 комплекти одномісних парт з стільцями, 2 інтерактивні дошки, 10 нетбуків, документ-камера, багатофункціональний копіювальний пристрій, холодильник, бензокосарка, дидактичні матеріали для класів НУШ, спортивні, медичні, господарчі та дезінфікуючі засоби. В грудні отримали шкільний автобус, як опорний заклад і тепер діти з сіл Рославичі та Гвоздова зможуть безперешкодно добиратися до закладу. Всі педагогічні працівники закладу забезпечені ноутбуками. Це дасть можливість якісно готуватись до уроків, проводити навчальні заняття в онлайн режимі, а в наступного навчальному році спробуємо впровадити в нашу освітню діяльність електронні журнали та щоденники.

Ми маємо переможців за результатами предметних олімпіад. Наші учні - учасники і переможці багатьох творчих конкурсів різних рівнів. Гідно представила свою наукову роботу учениця нашого закладу, від захисту її роботи, всі були приємно вражені.

Все, чого досягли, – наша спільна заслуга. І я хочу подякувати кожному з вас: вчителям, працівникам закладу, учням та їх батькам, голові територіальної громади Миколі Леонідовичу Пянчуку, працівникам відділу гуманітарного розвитку, в особі Миколи Васильовича Неруша, за підтримку, за спільну працю, без якої був би не можливий поступ вперед.

Сердечно бажаю, щоб 2022 рік став для нас роком успіхів та великих звершень на благо всіх і, щоб прожили ми його цікаво і радісно! Нехай він буде світлим, мирним і щасливим, багатим на добро!

Хочу побажати усім здоров'я, наснаги, нехай щастить кожного дня, а вдача буде поруч увесь рік, щоб у кожному домі, у кожній родині відбувалися лише світлі та радісні події. Нехай здійсняться всі ваші мрії і сподівання!

З прийдешнім Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

З повагою - керівник закладу Наталія Ярошенко

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.