День Гідності і Свободи

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

22 листопада в опорному закладі освіти «Ходосівський ЗЗСО» у 1-11 класах були проведені тематичні заходи з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи України. Доленосні події, які сколихнули нашу державу у листопаді 2013 року - лютому 2014 року, згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

Класні керівники 1-11 класів підготували та провели години спілкування, уроки-реквієми приурочені подіям Революції Гідності та Свободи: «Майдан – фортеця духу», «У їхніх серцях жила Україна», «Герої не вмирають… Просто йдуть…», «Небесна Сотня. Герої, які змінили хід історії України», під час яких учні переглянули інформаційні відеоролики. Завідуюча бібліотекою підготувала тематичну виставку літератури та фотохроніку подій 2013-2014 років.

Хвилиною мовчання було вшановано героїв Небесної Сотні і полеглих захисників України.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії. Також ми повинні пам’ятати, що кожного разу коли на небі сяють зорі, за нами спостерігає Небесна сотня, яка освітлює шлях України у краще життя.

Кiлькiсть переглядiв: 440

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.