До уваги учнів та їх батьків!

До уваги учнів та їх батьків!

Для учнів 1-4 класів з 12 квітня продовжується очне навчання.

Учні 5-11 класів - продовжують навчатися дистанційно з 12 квітня і до виходу Київської області з "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки.

Звертаємо увагу!

1.Забороняється допуск до закладу освіти батьків або супроводжуючих осіб, крім осіб, які супроводжують осіб з особливими освітніми потребами.

2.Педагогічний склад закладу освіти перед початком занять проводитиме опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби.

3.В разі виявлення ознак гострої респіраторної хвороби, за відсутності батьків, здобувачі освіти тимчасово ізолюються в спеціально відведеному приміщенні закладу, інформуються батьки (інші законні представники) та приймається узгоджене рішення щодо направлення до закладу охорони здоров'я.

4. Вхід до приміщень закладу дозволяється при наявності захисної маски або респіратора. Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних приміщеннях. Під час пересування приміщеннями закладу освіти використання захисних масок є обов'язковим.

Для учнів 1 - 4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу освіти дозволяється без використання захисної маски або респіратора.

5.На усіх входах до закладу освіти організовано місця для обробки рук антисептичними засобами. Місця для обробки рук позначено вказівником (відповідна наклейка) про необхідність дезінфекції рук.

Основним заходом гігієни рук в умовах закладу освіти є миття рук з милом. Використання антисептиків доцільне лише в тому випадку, коли відсутній доступ до проточної води з милом.

6. В закладі розміщено інформацію про необхідність дотримання респіраторної гігієни та етикету кашлю.

7. Учні, у яких є хоча б один із симптомів: кашель, нежить, біль у горлі, температура - залишаються вдома!

8. Батьки учнів, у родинах яких є підтверджений випадок захворювання на COVID-19, повідомляють про це класних керівників та залишають дитину вдома на самоізоляцію.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.