День Гідності та Свободи

10 років тому український народ продемонстрував свою рішучість щодо вибору стати частиною європейської родини і готовність боротися за це. Розпочався шлях реформ і ми виграли перший бій за демократію, цінності та свободу.

Весь світ почув нашу національну ідею. Весь світ був вражений хоробрістю і стійкістю українців. І досі вражений — нашими Героями, які продовжують боротьбу проти диктаторів.

Майдан став рушієм змін. Ми захищали нашу гідність та свободу. Під час Помаранчевої революції. Під час Революції Гідності. Захищаємо й зараз. Заряджені гідністю та жагою свободи. Те, завдяки чому вистояли тоді, стоїмо досі й переможемо!З Днем Гідності та Свободи!

Слава Україні!10 років тому український народ продемонстрував свою рішучість щодо вибору стати частиною європейської родини і готовність боротися за це. Розпочався шлях реформ і ми виграли перший бій за демократію, цінності та свободу.

Весь світ почув нашу національну ідею. Весь світ був вражений хоробрістю і стійкістю українців. І досі вражений — нашими Героями, які продовжують боротьбу проти диктаторів. Майдан став рушієм змін. Ми захищали нашу гідність та свободу. Під час Помаранчевої революції. Під час Революції Гідності. Захищаємо й зараз. Заряджені гідністю та жагою свободи. Те, завдяки чому вистояли тоді, стоїмо досі й переможемо!З Днем Гідності та Свободи!Слава Україні!

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.