ДЕНЬ ЗНАНЬ

Шановні учні, батьки, вчителі, працівники закладу!

Вітаю вас з початком нового навчального року. Це свято знань, мудрості та натхнення. Це свято нових можливостей, викликів та досягнень.

Ми живемо в час, коли наша країна переживає складний і водночас перспективний період свого розвитку. Україна стоїть на шляху демократичних реформ, європейської інтеграції та захисту своєї незалежності. У цих умовах особливо важлива роль освіти, яка формує свідомих, творчих і відповідальних громадян.

У нашому закладі вчителі та працівники створюють сприятливе середовище для навчання і розвитку кожного учня. Ми пишаємося нашими традиціями, нашими досягненнями, нашими вчителями і нашими учнями. Ми відкриті до нових ідей, методів і технологій. Ми співпрацюємо з батьками, громадськістю та партнерами. Ми прагнемо до якості освіти, яка відповідає сучасним вимогам і стандартам.

Вітаю першокласників, які сьогодні стали повноправними членами нашої шкільної родини, на яких чекають захоплюючі пригоди у світі знань, цікаві уроки, нові друзі, доброзичливі вчителі. Вітаю майбутніх випускників нашого закладу, які сьогодні стали останньою ланкою нашого закладу, на яких чекають серйозні випробування, складний вибір професії. Але ми впевнені, що олинадцятикласники зможуть подолати всі труднощі, бо мають гарну освіту, сильний характер, патріотичне почуття.

Шановні батьки! Ваша підтримка, довіра і співпраця є невід'ємною складовою якості освіти наших дітей. Ми дякуємо вам за вашу участь у житті закладу, за вашу турботу і любов до наших учнів. Нехай ваші діти завжди радують вас своїми успіхами, своїм розвитком, своїми досягненнями!

Шановні вчителі! Ваша праця, ваш професіоналізм, ваша відданість є найціннішим скарбом нашого закладу. Ви не тільки передаєте знання, а й формуєте особистості, виховуєте громадян, розкриваєте таланти. Ви є прикладом для наслідування, авторитетом і другом для наших учнів. Нехай ваша праця буде високо оцінена, успішна і плідна!

Шановна шкільна родино! Я бажаю всім нам гарного настрою, оптимізму, ентузіазму, здоров'я, миру і добра. Нехай цей навчальний рік буде для нас роком нових звершень, нових досягнень, нових перемог!

З початком нового навчального року!

Керівник закладу Наталія Ярошенко

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.